Dakraamgordijnen.nl » Over ons » Assortiment rolgordijnen

Assortiment rolgordijnen

Dakraam rolgordijnen die perfect in uw dakraam passen. Lichtdoorlatend of juist volledig verduisterend.

Onze Ouro dakraamgordijnen worden op maat voor u gemaakt. U kunt kiezen uit een zeer groot aantal stoffen, voor elk interieur is een oplossing.

Dankzij het unieke systeem vormt het rolgordijn een extra isolatie laag voor uw dakraam wanneer het gordijn gesloten is. Zo blijft het koel in de zomer en warm in de winter. Als u hieronder doorklikt kunt u alle mogelijkheden bekijken voor uw dakraam.

Onze dakraamgordijnen passen in ieder dakraam. Installatie van het robuuste cassette systeem is door het “Easy Fit” systeem kinderlijk eenvoudig. Iedereen kan het! De dakraamgordijnen zijn leverbaar in een uitgebreide sortering stoffen, zodat er altijd een stof is die uitstekend bij uw interieur past. U kunt kiezen voor een lichtdoorlatende stof, of juist voor volledige verduisterende stof.

Bloc dakraamgordijnen passen op dakramen van alle fabrikanten. Door eenvoudig de fabrikant van uw dakraam te kiezen en code van het dakraam in te vullen, heeft u gegarandeerd een perfect passend dakraamgordijn, voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Komt de fabrikant van uw dakraam niet voor op onze lijst, dan kunt u een op maat gemaakt dakraam bestellen voor een ongelofelijk lage prijs.

Bloc dakraamgordijnen zijn oerdegelijk. Daarom heeft u op onze dakraamgordijnen standaard 3 jaar garantie.Wat voor dakraam u ook hebt, bij Dakraamgordijnen vindt u een gordijn met de beste kwaliteit voor de beste prijs. Prijzen vanaf € 39,50.

Skylight features

1. Dubbel slotmechanisme voor volledige sluiting van het rolgordijn.
2. Slanke aluminium zijgeleiders voor een strakke look en verduisterende werking.
3. Stof beschermingscover voor bescherming tegen UV strepen.
4. Stijlvolle aluminium systemen beschikbaar in alulminium zilver, wit en cremekleur.
5. Eenvoudige installatie met slechts 4 schroeven met slim koordvrij remsysteem.
6. Ingebouwde haarstrips voor ultieme licht en warmte controle.
7. Uitgebreide stoffen keuze van meer dan 100 verschillende.
8. Maximale Afmetingen : breedte 1500mm, hoogte 1500mm.

Koop dakraamgordijnen voor uw dakraam:

VELUX ®FakroRotoRoofliteDakstraBeoordelingen