Dakraamgordijnen.nl » Over ons

Over ons

Dakraamgordijnen is de exclusieve importeur en distributeur van Bloc en Ouro (by Bloc) producten in onder andere Nederland en Belgie. Het innovatieve, simpel te installeren en energie besparende ontwerp van Bloc kunt u nergens anders krijgen dan via de webshops van Dakraamgordijnen en Bloc Rolgordijnen.

Het merk Bloc wordt bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en verzonden vanuit het ultra moderne high-tech lab in Noord Ierland. Gespecialiseerde ingenieurs en toegewijde technici werken daar intensief samen om voor u het nieuwste, meest innovatieve rolgordijn te ontwikkelen dat er op de markt verkrijgbaar is. Hun doel is om simpele, slimme en innovatieve rolgordijnen te maken, die het altijd doen. Zij gebruiken daarvoor prachtige stoffen en duurzame, degelijke onderdelen. Voor ieder raam in uw huis maakt Blocrolgordijnen een oplossing voor u op maat. Grote ramen, kleine ramen of dakramen, het maakt niet uit er is altijd een systeem dat past. De gordijnen kunnen overal hangen, in koude, tochtige ruimtes zorgen zij voor een comfortabele isolatie, terwijl zij in lichte, vrolijke slaapkamers kunnen zorgen voor verduistering wanneer nodig. Omdat alle gordijnen op maat worden gemaakt en onze stoffen in alle systemen passen, kunt u dezelfde stof voor ieder raam gebruiken. Een dakraam naast een gewoon raam? Geen punt: de stoffen en systemen zien er identiek uit.

Bloc wil zich onderscheiden door op maat gemaakte producten, in een uitgebreid kleurenassortiment en van een simpel gordijn tot een aangekleed systeem met prachtige detaillering en accessoires en alles wat daartussenin zit. Aan u de keus. Bloc garandeert u een kwalitatief hoogstaand rolgordijn, op maat voor u gemaakt voor een uiterst concurrerende prijs. Het gepatenteerde EasyFit systeem maakt installatie kinderlijk eenvoudig. Het BlocOut systeem kan volledig verduisteren en isoleert. Het gordijn kan tot 46% besparen op uw energierekening. Niet voor niets is het gekozen tot “Energiebesparend product van het jaar 2012” door de onafhankelijke British Blinds and Shutters Association. Blinds but better.

Beoordelingen

Waarom Dakraamgordijnen?

1. Waar voor uw geld
Alle onze gordijnen zijn gemiddeld 50% goedkoper dan gelijkwaardige producten van de originele fabrikant.
 
2. Top kwaliteit onderdelen
Elk rolgordijn is samengesteld uit componenten van de beste kwaliteit, dus oerdegelijk. Dat ziet u terug in de garantietermijn op onze producten.

3. Drie jaar garantie!
Elk rolgordijn wordt geleverd met drie jaar garantie, een blijk van vertrouwen in onze productontwerpen en de kwaliteit van de componenten.
 
4. Zeer gemakkelijk te monteren
Onze dakraamgordijnen passen perfect in de ramen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Hierdoor is de installatie zeer eenvoudig en heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Ouro levert geen universeel systeem, maar een maatproduct dat u binnen enkele minuten kunt installeren.
 
 5. Schitterende kleuren, laatste trends
U heeft de keuze uit een gigantisch aantal kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Wij houden constant de laatste trends in de gaten zodat u altijd de juiste kleur vindt voor uw interieur.
 
6. Goede klantenservice
Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent over uw rolgordijn en uw winkel-ervaring. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw aankoop of daarna.
 
7. Snel geleverd
Producten op voorraad (aangegeven met op werkdagen voor 20 uur besteld, volgende dag in huis.
Overige producten worden binnen kunt u al binnen 6 werkdagen tegemoet zien.
 
8. Ouro neemt verantwoordelijkheid voor het milieu
Ouro Rolgordijnen zijn 100% recyclebaar. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Hierdoor wordt de belasting op het milieu zo veel mogelijk beperkt.

 


Beoordelingen