Dakraamgordijnen.nl » Over ons » Retourneren

Retourneren

Volgens de wet koop op afstand heeft u het recht om uw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

U dient de retourzending wel zelf te betalen en het product dient zo veel mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd terug gestuurd te worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij adviseren u vooraf altijd contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt via onze klantenservice een retour label aanschaffen waarmee u het pakket voordelig kunt terugsturen. Als u zonder contact met de klantenservice producten terug stuurt kunnen wij dit niet goed traceren. Het duurt dan langer en er zijn mogelijk meer kosten aan verbonden. Neem dus altijd contact op met de klantenservice voor het retourneren van uw bestelling.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die tot op dat moment heeft gedaan (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van het retour sturen) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de op de hoogte zijn gesteld van uw bestelling uw overeenkomst te herroepen, van ons terug. 

Het retourneren is onder deze voorwaarden alleen mogelijk voor producten in standaard maten en kleuren. Is er sprake van maatwerk, dan krijgt u mogelijk geen volledige restitutie voor het product. Neem contact op met de klantenservice.

Volgens de Europese Richtlijn Consumentenrechten dienen wij u een modelformulier aan te bieden voor het herroepen van uw bestelling. Het is niet verplicht om gebruik te maken van dit formulier, u mag ons ook via een andere weg laten weten dat u uw bestelling wilt herroepen. U kunt eventueel het formulier sturen naar klantenservice@dakraamgordijnen.nl.


Bijlage I: Modelformulier voor herroeping
 
 
Modelformulier voor herroeping
 
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
 
-        Aan:          [ naam ondernemer]
[ geografisch adres ondernemer]
[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]
 
-        Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroep/herroepen*
 
-        Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 
-        [Naam consumenten(en)]
 
-        [Adres consument(en)]
 
-        [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Beoordelingen

Waarom Dakraamgordijnen?

1. Waar voor uw geld
Alle onze gordijnen zijn gemiddeld 50% goedkoper dan gelijkwaardige producten van de originele fabrikant.
 
2. Top kwaliteit onderdelen
Elk rolgordijn is samengesteld uit componenten van de beste kwaliteit, dus oerdegelijk. Dat ziet u terug in de garantietermijn op onze producten.

3. Drie jaar garantie!
Elk rolgordijn wordt geleverd met drie jaar garantie, een blijk van vertrouwen in onze productontwerpen en de kwaliteit van de componenten.
 
4. Zeer gemakkelijk te monteren
Onze dakraamgordijnen passen perfect in de ramen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Hierdoor is de installatie zeer eenvoudig en heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Ouro levert geen universeel systeem, maar een maatproduct dat u binnen enkele minuten kunt installeren.
 
 5. Schitterende kleuren, laatste trends
U heeft de keuze uit een gigantisch aantal kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Wij houden constant de laatste trends in de gaten zodat u altijd de juiste kleur vindt voor uw interieur.
 
6. Goede klantenservice
Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent over uw rolgordijn en uw winkel-ervaring. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw aankoop of daarna.
 
7. Snel geleverd
Producten op voorraad (aangegeven met op werkdagen voor 20 uur besteld, volgende dag in huis.
Overige producten worden binnen kunt u al binnen 6 werkdagen tegemoet zien.
 
8. Ouro neemt verantwoordelijkheid voor het milieu
Ouro Rolgordijnen zijn 100% recyclebaar. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Hierdoor wordt de belasting op het milieu zo veel mogelijk beperkt.

 


Beoordelingen