Dakraamgordijnen.nl » Elektrisch

Elektrisch

Open en sluit uw dakraamgordijnen met een afstandsbediening. Geschikt voor VELUX®, Fakro, Roto, Dakstra, Okpol dakramen.

Verhoog uw woongemak met een elektrisch dakraam rolgordijn

Zijn uw dakramen moeilijk te bereiken of ziet u graag alles in uw huis geautomatiseerd? Dan zijn deze elektrische dakraam rolgordijnen ideaal. Dankzij het zonnepaneel laadt de batterij zichzelf op gedurende de dag. Met een druk op de knop opent of sluit u een of meerdere dakraamgordijnen.
  • Zeer eenvoudige installatie in 6 minuten
  • Eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening
  • Batterij laadt zichzelf op via zonnepaneel
  • Monteren zonder boren
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare ramen
  • Tot wel 15 rolgordijnen op één afstandsbediening bedienbaar
  • Zeer voordelig systeem

Hoe kan ik een elektrisch dakraam rolgordijn bestellen?

Het bestellen is zeer eenvoudig, de optie om uw dakraam rolgordijn te motoriseren wordt aangeboden op de productpagina bij stap 3, na het selecteren van het type dakraam rolgordijn. De totale prijs is afhankelijk van uw dakraam maat en de kleur stof, de optie motorisering heeft een vaste meerprijs.

Niet ieder dakraam is geschikt voor een gemotoriseerde versie, als uw dakraam geschikt is voor een geautomatiseerde versie tonen we dit op de productpagina.

Let op, één afstandsbediening is geschikt om tot 15 dakramen te bedienen, daarom wordt deze niet standaard meegeleverd maar los verkocht. De afstandsbediening kunt u in het winkelmandje mee bestellen.

Hoe monteer ik een gemotoriseerd dakraam rolgordijn?

Dat is zeer eenvoudig. Binnen 6 minuten heeft u een werkend elektrisch dakraam rolgordijn. Bekijk deze video voor de installatie instructie.

 

Wat kost een gemotoriseerd dakraam rolgordijn?

Dakraam Meerprijs
Geschikt voor VELUX® + € 199
Geschikt voor Fakro/Roto/Okpol/Rooflite + € 239
Afstandsbediening € 19,95

Beoordelingen